Капацитет: 11 + 0
Къща за гости НЕСТИНАРКА е подходяща за настаняване на 9 до 11 човека. На първия етаж на къщата са разположени хол /общо 50кв. м./, с камина и напълно оборудвана кухня с : ГОЛЯМА ГОТВАРСКА ПЕЧКА С ФУРНА, ХЛАДИЛНИК С МИНУСОВА КАМЕРА, ПЕРАЛНЯ "MIELE", СЪДОМИЯЛНА МАШИНА, КАФЕ МАШИНА, ТОСТЕР и всякакви прибори за хранене и готвене,  с климатик и сателитна телевизия Булсатком, тоалетна и голяма веранда. На втория етаж са разположени трите тройни спални помещения, всяко със двойно и едно единично легло или общо девет нормални легла. В две от спалните има по един диван, подходящ за настаняване на дете или още един възрастен. Всяка от спалните има самостоятелна баня- тоалетна и излиза на тераса. Къщата се отоплява отлично през зимата от камина с водна риза и радиатори във всички помещения, включително в баните. В хола и във всички спални помещения са монтирани климатици които осигуряват температурен комфорт през всеки сезон. Често наши гости, любители на нощи край живия огън на камината, използват за спане и широките миндери в хола.

Забележки към цените:

ПРЕЗ МЕСЕЦИТЕ - ЮЛИ И АВГУСТ, НАСТАНЯВАНЕ СЕ ИЗВЪРШВА ЗА НЕ ПО МАЛКО ОТ 4 /ЧЕТИРИ/ НОЩУВКИ, КАТО ЦЕНАТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ ЗА ЦЯЛАТА КЪЩА ЗА ЕДНА НОЩУВКА Е 200 ЛЕВА /ДВЕСТА/.

Брой нощувки

цена на вечер общо
Една нощувка 260 лв 260 лв
Две нощувки 180 лв 360 лв (2 х 180)
Три нощувки 160 лв 480 лв (3 х 160)
Четири нощувки 150 лв 600 лв (4 х 150)
За 4 и повече нощувки цена - 150 лв на вечер


За 4 и повече нощувки цена - 150 лв на вечер
В периода от 30.09. до 01.06. при настаняване в делнични дни/неделя-четвъртък включително/, всички посочени по горе цени се преизчисляват с отстъпка минус 30%.
Предлагани помещения:


Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Вила Нестинарка

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Интернет Камина Кафе машина Климатик Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Лятна кухня Миялна машина Пералня Посуда Самостоятелен сан. възел Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Тостер Фризер Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Вила Нестинарка

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България