Абонамент за реклама в платформата на Vili.bg.

Уважаеми партньори,
Поздравления за Вашия избор да бъдете част от Vili.bg!

Платформата Vili.bg започва да функционира още през 2012 г. и е първата по рода си в България, като броят на обектите в настоящия момент наброява повече от 1100 къщи и вили под наем.

С годините натрупахме ценен опит и синтезирахме трите най-ценни стълба, които превръщат всеки собственик и неговия обект в успешни:
1. Директната комуникация клиент-собственик: платформата предлага на клиента максимално лесна комуникация с Вас - по телефон или имейл
2. Доброто представяне на обекта: изцяло зависи от Вас, като ние си запазваме правото да ви изпращаме насоки, когато е необходимо.
3. Доброто позициониране на обекта: с нарастване броя на предлаганите обекти в сайта, се наложи да създадем вариант, в който даваме възможност някои къщи да се показват на предни позиции и да генерират повече посещения/резервации.

И за да бъдем по-гъвкави и да покрием максимално нуждите на Вашия бизнес, създадохме няколко няколко ВАРИАНТА ЗА АБОНАМЕНТ, които може да разгледате след като влезете в личния си Панел за управление.Вашето име: *
Вашият e-mail: *

Вашият e-mail няма да бъде предоставян на трети лица и ще бъде използвам само за връзка с вас!
Телефон за връзка:

Ако желаете, можете да ни предоставите и телефонен номер, на който е удобно да Ви потърсим.
Относно:
Запитване за реклама
Вашето писмо:

Моля, въведете кода от картинката.
Централен офис
Vili.bg
Телефони за връзка с нас
(само за собственици на имоти):
0887 08 08 38:

Адрес:
гр. София, П.К. 1202
бул. "Княгиня Мария Луиза" 100
Централна автогара
ет. 4, офис 9-10
Lat: 42.710257
Long: 23.323221