Търсачка
Избери регион:
Избери населено място:

Вид почивка:
Ценова категория:
Капацитет:
Търсите вила или къща за гости за човека.

Търси вили... Изчисти
Вътрешни удобства
Външни удобства
Развлечения и забавления

Кои сме ние и как можем да ви бъдем полезни?

Прочетете повече за нас, нашата история, екип, цели и услуги в сферата на туризма.Кои сме ние и в какво сме добри?

Vili.bg е бранд на Пропърти Мениджмънт БГ ООД - компания с дългогодишен опит в туризма и управлението на имоти и ваканционни комплекси

Vili.bg е най-новият проект на "Пропърти Мениджмънт БГ", компания – лидер на туристическия пазар в България. Създадохме и ще развиваме Vili.bg като рекламна платформа, която да събира заедно от една страна най-качествените, атрактивни и уютни вили и къщи за гости в страната, а от друга потребителите на такъв тип услуги и настаняване и любителите на селския туризъм у нас.
"Пропърти Мениджмънт БГ" е водещата компания за управление и отдаване под наем на ваканционни и градски имоти в България. Създадена преди повече от 10 години, ние сме една от първите фирми с подобна дейност в страната. За това време компанията ни се утвърди на туристическия пазар и е синоним на надежден и стабилен партньор на много хотели и ваканционни комплекси. Редицата публични признания за последните няколко години ни правят щастливи от това, което вършим, и ни карат да вярваме, че сме на прав път. Повече от шастливи сме, че Vili.bg е вече първи избор на хиляди хора от страната и чужбина, когато става дума за почивка на вила на море или планина.
Като компания с опит на пазара ние ежедневно сме предпочитан съветник за стотици хора и техните семейства, когато става дума за избор на почивката им в България. Туристическите ни марки www.ApartmentsBulgaria.bg и www.Team-Corporate.com са познати и утвърдени сред потребителите вече няколко години. Желанието ни е да направим Vili.bg също толкова популярна и търсена рекламна платформа, която да гарантира качество и да е магнит за все повече потребители. Собствениците на вили, къщи за гости, малки семейни хотелчета или пък по-големи ваканционни комплекси е важно да знаят, че присъствието им на сайта винаги е било и ще бъде безплатно. Целта ни е да дадем трибуна на все повече собственици, които искат да достигнат да широка аудитория, каквато сайтът Vili.bg гарантирано им предоставя. Разбира се, на който иска да изпъкне сред стотиците оферти, ние ще предоставим възможност за платена реклама във вид  на банер, в търсачките, по ключова дума или пък под формата на лично написана от нас публикация, но това е изцяло избирателно и е насочено към наистина предприемчивите собственици на вили, които знаят ползите на адекватната реклама. Що се касае до посетителите на сайта ни, те трябва да знаят, че ние работим в насока постоянно увеличаване броя на присъстващите на страницата ни вили и къщи за гости, за да гарантираме наистина богат избор от оферти. Допълнителен плюс е, че освен стотиците предложения, ние предоставяме възможността за лична комуникация между собственика и потенциалния наемател. Няма нужда от платена регистрация, смс-и или пък изпрашане на каквито и да е лични данни. Vili.bg не е страна и не участва по никакъв начин в комуникацията и кореспонденцията между собствениците на рекламираните на сайта туристически обекти и потенциалните им наематели. Двете страни комуникират напълно свободно помежду си.
Искрено се надяваме да получаваме обратна връзка от Вас по всякакъв повод и да ни споделяте Ваши мнения и наблюдения от посетени вили и къщи, да давате предложения кои други обекти бихте искали да видите на сайта и да ни съветвате как да сме от още по-голяма полза за Вас и Вашето семейство.
Vili.bg е за всички Вас!