Капацитет: 15 + 4
Къща за гости в „Морски хоризонти“ предлага благоприятни условия за селски туризъм в регион, съчетаващ традиционния морски сезонен туризъм. Също така се осигуряват възможности за семеен туризъм, организиране на семинари, обучения, тийм-билдинг в близост до морето, съчетани с привлекателността на планината и идилията на селския бит. Разработени са туристически пакети за културно-исторически и религиозен туризъм, за запознаване с природни забележителности и феномени, лов и риболов, езда и др., което ще позволи да се излезе извън рамките на традиционното сезонно летуване.
Село Равадиново се намира в община Созопол, област Бургас и е разположено на 3 км от гр. Созопол, на около 2,5 км от черноморския бряг и в непосредствена близост до Странджа планина. Географското му разположение предоставя една много добра възможност за развитие на туризъм – съчетанието на спокойствието и екзотиката на селото, привлекателността на морето и близостта на планината.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Къщата за гости е сграда за целогодишно ползване,  състояща се от сутерен, два етажа и подпокривно пространство. Разполага с 5 стаи с по 3 легла и възможност за четвърто. В сутерена е обзаведено пространство (зала за отдих) с дивани, фотьойли, където има места за още 6 човека; трапезария с кухненски бокс с възможни 2 места. Или капацитетът на къщата е минимум 15 и максисум 20 (за случаите на групови/фамилни/фирмени събирания). Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, климатик, интернет, led тв, цифрова телевизия.
В прилежащото дворно пространство са оформени алеи и тревни площи, обособени са места за отдих, занимания и хранене на открито – беседка с маси за хранене на открито и занимания, маса за тенис; детски кът, градински части – за цветя и други насаждения.

Цена за една нощувка 350,00 лв
Цена за две и повече нощувки 300,00 лв

Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Морски хоризонти

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Дъска за гладене Интернет Камина Климатик Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Микровълнова фурна Миялна машина Музикална уредба Пералня Посуда Самостоятелен сан. възел Сушилня Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Тостер Фризер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Морски хоризонти

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България