Капацитет: 12 + 4
Какво му трябва на човек? Спокойствие, тишина и прекрасна гледка. Тучните ливади в Стара планина и дебелата сянка на дъбовите гори Ви обгръщат от всякъде в това китно планинско селце, където кротко ромоли и Луда Камчия. От всеки двор се извисява по един огромен орех, а високо в небето се реят волните птици, единственият свидетел на вашето уединение.

Забележки към цените:

При наемане за 2 и повече нощувки цената е съответно 50 лв. за двойна стая и 80 лв. за апартамент

Предлагани помещения:

На разположение на гостите са 4 стаи и два апартамента, обзаведени в духа на старото село, изцяло с естествени материали. Удобни миндери около здрава маса и бумтяща камина, тук сте далече от шума и напрежението на ежедневието. Тук ще вкусите от най-добрите вина на сунгурларския регион. Лудата река и чистият язовир са рай за любителите на риболова, а полегатите склонове и проходими гори примамват тези, които обичат разходките и оф роуда. Историята на този край е богата и непозната. Близостта му до едно от селата архитектурни резервати - Жеравна Ви пренася в Йовковото време и записките на Захари Стоянов. Малчуганите ще са впечатлени от експонатите в природонаучния музей в Котел. Заслужава си да опитате!
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Целогодишно 1 Януари 2018 - 31 Декември 2018
Двойна стая Цена на ден - събота
60.00 лв.
Апартамент Цена на ден за наем на едноспален апартамент.
100.00 лв.
Двойна стая На ден за две и повече нощувки
50.00 лв.
Апартамент На ден за две и повече нощувки
80.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Интернет Камина Кафе машина Климатик Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Микровълнова фурна Миялна машина Пералня Посуда Самостоятелен сан. възел Сауна Сушилня Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Фризер Фритюрник Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Милювата къща

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България