Капацитет: 12 + 0
Къща „Машко” се намира на тихо и спокойно място на около 3 км южно от град Елена в с.Усои. Къщата е самостоятелна и е подходяща както за семейни, така и за приятелски компании, които желаят пълноценна релаксация.
Къщата е построена на хълм с невероятна гледка към живописния Еленски Балкан. Голяма градина с разнообразен екстериор , детският кът и люлките са радост за деца и възрастни. Чистият въздух и красивата панорама са незабравимо изживяване на всичките й гости. Дори след тежка вечер, тук ще се събудите рано и напълно отпочинали.
В близост се намира туристически маршрут за „Марков камък”. На 1,5 км от къщата се намира микроязовир, а за по-запалените риболовци язовир Йовковци е само на 7 км.

Забележки към цените:

Цената е за цялата къща.
За празниците цените се променят.

Предлагани помещения:

Къщата разполага с 4 тройни стаи и четири санитарни възела. През зимата  се отоплява с локално парно. На почиващите се предлага цифрова телевизия, шах, табла и други занимания. Предоставя се оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна, както и барбекюта, механа, декорирана със старинни предмети, а за летния сезон басейн и кътове за хранене на открито.
Не се колебайте да прекарате почивката си в къща „Машко”! Това е идеалното място, където да отпразнувате вашите празници в приятна обстановка.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Зимен сезон 1 Октомври 2018 - 30 Април 2019
Цялата къща Цена на ден, при две и повече нощувки
170.00 лв.
Цялата къща Цена за една нощувка.
240.00 лв.
Летен сезон 1 Май 2019 - 30 Септември 2019
Цялата къща Цена на ден, при две и повече нощувки.
160.00 лв.
Цялата къща Цена за една нощувка
240.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Дъска за гладене Камина Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Лятна кухня Микровълнова фурна Музикална уредба Посуда ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Фритюрник Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Машко

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България