Капацитет: 6 + 0
Ако обичате суровата и величествена красота на природата, посетете къща за гости "Здравец" в Родопите.


Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Вилата е разположена в средата на село Ягодина - на 100 метра от центъра. Разполага с три двойни стаи - едната със собствен санитарен възел, а другите две с общ. Обзавеждането на всяка стая се състои от: спалня, гадероб, нощни шкафчета, телевизор. За студените дни има парно опопление. Всяка стая има тераса, от която ще се любувате на страхотната гледка към планинските хребети - високи и зелени ливади, осеяни с пъстри цветя в ниското.
На първия етаж, който е абсолютно самостоятелен (домакините нямат достъп до него, когато е ангажиран), има кухня с трапезария. Тя е обзаведена със всичко от първа необходимост, за да се чувствате като у дома си. На ваше разположение са хладилник, микровълнова печка, кафе-машина, барбекю и посуда, необходима в ежедневието ви. Ако желаете може да приготвяте сами храната си, но ако сте решили да почивате максимално може да се възползвате от услугите на домакинята и ще имате възможност да опитате специалитетите на родопската кухня - клин, пататник, качамак, овче мляко.
Погрижили сме се и за вашето развлечение - има три екопътеки, по които ще достигнете до пещерите Ягодинска и Дявоското гърло. Можем да ви предложим още:
- велотуризъм
- пикник на беседка и заслон
- джип сафари до различни местности
- моторни шейни
- пейнтбол - страхотно преживяване и удоволствие
Посетете Ягодина, за да се насладите на тишина, спокойствие и уют, чист въздух и уникална природа.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Целогодишно 1 Януари 2013 - 31 Декември 2013
Цена на човек Цена на ден.
15.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Кафе машина Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Микровълнова фурна Музикална уредба Посуда Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости Здравец

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България