Капацитет: 15 + 0
Къщата е разположена на 7 км. южно от град Шумен и на 80 км. западно от морската столица на България-град Варна. Строена е през 1908 г. и реставрирана през 2010 г.

Изцяло е запазен външния и вид. Къщата разполага с 5 стаи за 15 човека, всяка от които разполага със самостоятелен санитарен възел, кабелна и интернет. Зимна и лятна механа, напълно оборудвани със всичко необходимо. Просторен двор с беседка и паркинг.

Мястото е подходящо за почивка и тържества (може да се наеме и без преспиване). Възможно е и договаряне с фирма за настаняване на работеща група (за по дълъг период от време има намаление в цената ! ). Разполага с механа за 25 човека с камина, тоалетна и напълно оборудвана кухня. Също така лятна градина за 30 човека с камина и пещ, беседка, паркинг.

В близост се намират много туристически обекти - на 20 км. са старите столици Плиска и Преслав, на 10 км. са Паметник 1300г. България и Шуменската крепост. Томбул Джамия-най-голямата на Балканският полуостров се намира в самият град Шумен, а Мадарският конник-избран за глобален символ на България през 2012г. е разположен на 15 км. източно от града. Всички от тези обекти дават възможност за отдих и развлечения, като конна езда, пара планеризъм, риболов, еко туризъм.

Заповядайте!

Забележки към цените:

Конкретната цена се определя според броя на гостите и броя на нощувките. За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете на посочените телефони.

Предлагани помещения:

На разположение на гостите си, къща Митеви предлага:
- 2 бр. стаи - спалня + единично легло
- 3 бр. стаи - 3 единични легла
Всяка от стаите разполага с отделен санитарен възел, цифрова телевизия,безплатен интернет и отопление.
- Зимна механа - разполага с 25 места, камина, напълно обзаведена кухня (хладилник, фризер, микровълнова печка, готварска печка и др.), тоалетна
- Лятна механа - разполага с около 40 места, пещ, камина,скара(барбекю)
- Беседка
-Паркинг
Мястото е подходящо за почивка и тържества(може да се наеме и без преспиване).Възможно е и договаряне с фирма за настаняване на работеща група (за по дълъг период от време има намаление в цената ! )
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Зимен 1 Октомври 2016 - 30 Април 2017
Цялата къща Конкретната цена се определя според броя на гостите и броя на нощувките. За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете на посочените телефони.
300.00 лв.
Летен 1 Май 2017 - 30 Септември 2017
Цялата къща Конкретната цена се определя според броя на гостите и броя на нощувките. За повече информация, моля изпратете запитване или се обадете на посочените телефони.
250.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
DVD Готварска печка Интернет Камина Кафе машина Климатик Кухн. бокс Локално парно отопление Лятна кухня Микровълнова фурна Музикална уредба Посуда Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Фризер Фритюрник Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за Гости Митеви

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България