Капацитет: 12 + 3
Къща за гости „Горски път” е спокойно и непретенциозно място за отдих, разположено в Пирдопската котловина  между Средна гора и Стара планина.

На разположение на гостите са зала за хранене, различни кътчета за почивка и раздумка, бар, билярдна зала, просторна градина и детски кът.

Хотелската част се намира на втория етаж и се  състои от шест стаи със самостоятелни санитарни възли или дванадесет плюс три допълнителни места за настаняване. Стаите са тихи и уютни, с нестандартни мебели от палети и естествена настилка от черешов паркет.

Тишината и спокойствието, съчетани с непосредствената близост на чаровната Средна гора и ромота на река Славци, Ви потапят в идилията на нестандартната ни атмосфера.

Къща за гости „Горски път“ е само на час път от София, по подбалканската линия, където компания от приятели може да разпусне от шума и вибрациите на големия град.

Престоят в къщата ще Ви донесе прохлада под сянката на вековни дървета, уединение и хубава музика сред цветната градина и артистичния  декор, изцяло дело на нашето въображение.

Само на няколко километра от гр. Пирдоп, в самото сърце на Средна гора се намира красивата местност на Душанския язовир, подходящ за каяци, велопоходи или разходки из дебрите на гората, а в полите на Стара планина е Еленската базилика- една от трите най-стари Византийски базилики в България.     

Забележки към цените:


Предлагани помещения:


Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Къща за гости Горски път

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Билярд Готварска печка Интернет Кафе машина Къща без хазяи Локално парно отопление Музикална уредба Посуда Самостоятелен сан. възел Сешоар ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Тостер Фризер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости Горски път

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България