Капацитет: 6 + 3
Къща „Утринна Роса 2“ се намира на 2 км от язовир „Йовковци. Това предлага чудесни възможности за запалените рибари да сложат на трапезата си от собствения улов. Районът на Еленския Балкан е изключително чист поради липсата на развита промишленост и затова е много подходящ за събиране на билки и гъби. Ако имате желание, ще Ви покажем чудни ливади и горски кътчета, където ще се насладите на приказни гледки и ще съберете част от аромата на Балкана. В околността могат да се посетят и няколко манастира.
Къщата работи целогодишно. Пътят е проходим през всички сезони.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Къща „Утринна роса 2” разполага с три спални, във всяка от които има по 2 легла + по един разтегаем фотьойл. В къщата има две бани с две тоалетни. Отоплението е с локално парно. Ще можете удобно да се настаните в уютната, напълно обзаведена трапезария с кухня, където през зимните месеци ще се насладите на удоволствието на живия огън от камината. Предлагаме Ви през топлите слънчеви дни да използвате прохладния навес с барбекю, където сладките приказки и песни не стихват до зори, а Вашите деца искрено ще се забавляват в детския кът.
Гостите могат да се възползват от сателитна телевизия, wireless и паркинг места.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Къща Утринна роса 2

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Бебешка кошарка Готварска печка Интернет Камина Кафе машина Кухн. бокс Локално парно отопление Лятна кухня Миялна машина Пералня Посуда Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Тостер Фризер Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща Утринна роса 2

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България