Капацитет: 17 + 3

Къща за гости „При чорбаджийката” се превърна в едно от любимите места за отдих на туристите, търсещи уюта на семейната къща и възможността да хапнат вкусни традиционни гозби.

Базата ни за настаняване се състои от пет стаи в различни цветове на три етажа в къщата, красив и зелен двор, обзаведена в битов стил механа, както и панорамен чардак с изглед към планината и паметника на Христо Ботев в центъра на града.

Механата разполага с места за сядане вътре и навън в двора, където има изграден навес за масите. Гостите могат да се хранят и на панорамния чардак, разположен над механата. Заведението предлага богат избор от домашно приготвени традиционни ястия, пъстърва и специалитети. Менюто с напитки също съдържа голямо разнообразие от домашни и маркови вина и алкохол.

"Като гости на къща "При чорбаджийката" ние ще се съобразим с всички ваши желания. Гарантираме ви коренно различно преживяване спрямо това в хотел. Нашето желание е да останете доволни и да изкарате една незабравима почивка." - Вероника Кънева (собственик)

Забележки към цените:

* Деца до 6 години се настаняват безплатно, а деца от 6 до 12 г. ползват 50% намаление от цената за възрастен.

Предлагани помещения:

Предлагат се пет самостоятелни стаи в различни цветове. Големината на стаите е различна, в зависимост от капацитета им - за двама, трима или четирима души. Отоплението е чрез радиатори, работещи с напълно автоматизирана система на пелети. 
Във всички стаи има кабелна телевизия и възможност за ползване на безжичен интернет. Общият капацитет на къщата е 17 души. 
Гостите имат още на разположение масички с пейки на открито и панорамен чардак, разположен над механата.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Целогодишно 1 Ноември 2015 - 29 Декември 2018
Цена на човек Цена само за нощувка.
15.00 лв.
Цена на човек Нощувка + закуска.
20.00 лв.
Цена на човек Цена с включени закуска и вечеря.
35.00 лв.
Цена на човек Цена на пълен пансион.
45.00 лв.
Коледа 24 Декември 2015 - 26 Декември 2015
Цена на човек Вариант 1: Пакетна цена на човек с включено изхранване: 3 нощувки + 3 закуски, 3 вечери, две от които празнични (за Бъдни вечер и Коледа) по специално подбрано меню
229.90 лв.
Цялата къща Вариант 2: Отдаване на цялата къща плюс механа и кухня към нея за самостоятелно приготвяне на храна. Цената е за настаняване до 17 души.
1085.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Интернет Камина Кафе машина Кухн. бокс Локално парно отопление Микровълнова фурна Музикална уредба Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от При чорбаджийката

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България