Капацитет: 11 + 0

Дренкова къща се намира в едно от най-красивите български села и архитектурен резерват - Ковачевица. Селото е запазило автентичния си вид от 18-19 век и е едно от най-известните и красиви български села.

Къщата е построена изцяло от естествени материали – камък и дърво. От двата просторни чардака се открива прекрасна гледка към селото, околността и невероятно красивата Родопа планина. Дренкова къща разполага с голям двор, умело декориран в характерния за селото стил, като неразделна част от него са собствен паркинг за 4-5 автомобила, обособен единствено за нашите гости, лятно барбекю, беседка и просторните зелени площи.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

На разположение на гостите са апартамент и три двойни стаи, обзаведени в ненатрапчив стил, изцяло в унисон с обкръжаващата атмосфера и със самостоятелен санитарен възел. Апартаментът се намира на втория етаж и се състои от две стаи – спалня и двойна стая с общ санитарен възел. Едната двойна стая, разположена на първия етаж, има самостоятелен излаз към единия от чардаците, от който се разкрива прекрасна гледка към Родопа Планина.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Дренкова къща

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Камина Кафе машина Кухн. бокс Локално парно отопление Микровълнова фурна Минибар Миялна машина Посуда Самостоятелен сан. възел Съдомиялна Тераса Термокана Тостер Фризер Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Дренкова къща

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България