Капацитет: 18 + 6
Заета е на 30.12.2017 - 02.01.2018
Закътано в пазвите на Странджа, кацнало на слънчевата поляна, спретнато и приветливо, запазило духа на българщината. Вековните гори, мистиката на многобройните параклиси построени върху тракийски светилища, долмените, калетата и легендите за змейове, хайдути, смъртни дружини спират дъха на любопитните посетители.

Ждрелата на Заберска река, Щтръмница и Казанска река, пълноводната Велека и Карамлък, меките била и сравнително леки преходи през дъбовите и букови гори, край кристални изворчета и карстови образувания, цветя, билки, гъби. ……Всичко, което може да впечатли и търси един природолюбител. А за ловеца .... друг път на място.

Aко желаете да си починете, да се насладите на кристален въздух, природа , история, мистика, да повярвате, че живота е красив, че все още има нещо което може да ви накара да се усмихнете и отдъхнете вперили уверен поглед в бъдещето, заповядайте в Заберново.

А там, на площада с най-старата църква в Сливенската митрополия, Ви очаква Бахатуров хан - Вашият дом за отдих, лов и туризъм.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Къща за гости “Бахатуров хан” е построена в духа и традициите на българската възрожденска архитектура и е в пълна хармония с природата на Странджа планина.
Ханът разполага с луксозни стаи със самостоятелни санитарни възли, кухня, дневна за хранене и културни мероприятия, веранда с места за свободни занимания с отлична панорама към планината. В двора има навес с камина, кухненски бокс и места за хранене и занимания. Сградата се отоплява с локално парно и има соларна система за топла вода.
Хана разполага с 6 двойни стаи и 3 стаи с капацитет от 1 до 4 човека. Обзавеждането е много удобно, практично и усилва усещането за автентичност и комфорт.


Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Бахатуров хан

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
DVD Бебешка кошарка Бебешко столче за хранене Готварска печка Дъска за гладене Камина Кафе машина Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Лятна кухня Микровълнова фурна Миялна машина Музикална уредба Пералня Посуда Самостоятелен сан. възел Сешоар Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Тостер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Бахатуров хан

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България