Капацитет: 20 + 0
Villa Valentines е уютна семейна вила, която сътворихме с идеята да предоставим спокойствие, комфорт и персонално внимание на  нашите гости.
Създадохме за Вас този малък оазис, в който всеки ще има възможността да отпочине, след като се е докоснал до полъха на морския бриз, до фините пясъчни частици, до мириса на соленото море, до спокойствието на тихите летни вечери, споходени само от нежното жужене на щурчетата.
Всеки  ще бъде посрещнат с усмивка, ще получи персоналното ни уважение, а гостоприемството и желанието да бъде задоволено всяко негово желание ще бъдат превърнати в наша запазена марка. Именно обичта помежду ни и обичта към хората стоят в основата и на желанието, с което обзаведохме всяка стая, внесохме допълнителен акцент и с много любов и внимание към детайла се опитахме да създадем атмосфера, която не само ще Ви накара да се почувствате като у дома си, но и ще Ви предостави достатъчен комфорт, който да направи Вашата почивка незабравима, изпълнена с невероятни преживявания, наситена с много емоции и желание за завръщане отново, и отново при нас.

Villa Valentines е разположена на тиха уличка, но в непосредствена близост до автогарата и централната градска улица, а двете живописни плажни ивици се намират само на няколко минутки пеша. Обзаведена модерно, вилата предлага двойни стаи (делукс и стандарт – с мемори възглавници и комфортни матраци) и уютен двустаен апартамент, подходящ за 4 или 5 човека.
Всяка стая има самостоятелна баня, плазмен телевизор, климатик, безплатен интернет, а повечето от стаите и тераса, на която ще можете да изпиете сутрешното си кафе или следобеден коктейл (при необходимост могат да Ви бъдат предоставени ютия, дъска за гладене и сешоар). В случай, че  проявявате интерес към креативно и нестандартно прекарване на почивните Ви дни, ние ще предложим програма за свободното Ви време и ще Ви насочим към най-интересните и любопитни предложения на територията на областта.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Самостоятелни двойни стаи и апартамент
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Слаб летен сезон 1 Юни 2021 - 30 Юни 2021
Двойна стая делукс
40.00 лв.
Апартамент
75.00 лв.
Силен летен сезон 1 Юли 2021 - 11 Юли 2021
Двойна стая делукс
50.00 лв.
Апартамент
80.00 лв.
Силен летен сезон 12 Юли 2021 - 22 Август 2021
Двойна стая делукс
60.00 лв.
Апартамент
90.00 лв.
Късен летен сезон 23 Август 2021 - 15 Септември 2021
Двойна стая делукс
40.00 лв.
Апартамент
75.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Бебешка кошарка Дъска за гладене Интернет Кафе машина Климатик Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Villa Valentines

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България