Капацитет: 7 + 1
Къща Златен Рог, Искрец, Своге разполага с леглова база от 7 места.
Намира се в нисконаселената вилна зона на с. Искрец, на 35 км от гр. София. Имотът граничи с планинска река с плаж и гора и предлага 20 декара ливади, зеленчукови и овощни градини.

Къщата е с над 100-годишна история, изградена е изцяло от камък, дърво и кал и е напълно реновирана през 2016 г. и предлага голяма тройна спалня, двойна спалня и детска с двуетажно легло. Всички те разполагат с големи тераси. Като на разположение на гостите във вилата са и добре оборудвана кухня и трапезария. На метри от къщата има изградена голяма детска площадка с люлки и пързалки. На разположение са и голям батут и шезлонги за слънчеви бани.

В близост до имота се намират няколко планински маршрута, подходящи за пешеходна разходка, колоездене и мото крос. В селото има няколко добре заредени магазина, които работят всеки ден с удължено работно време. Своге се намира на 8 километра.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Вила: 7 места
Тройна стая
Двойна стая
Двойна стая
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Вила Златен Рог

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
DVD Бебешка кошарка Бебешко столче за хранене Готварска печка Джаги Интернет Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Микровълнова фурна Посуда Самостоятелен сан. възел Сешоар ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Тостер Фризер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Вила Златен Рог

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България