Капацитет: 10 + 0
Вила Сокол се намира в село Бели Искър на 7 км от Самоков – в началото на селото, преди моста, уличката вляво. Разположена непосредствено в подножието на планината, вилата предоставя чудесни условия за отдих, спокойствие, незабравими вечери в беседката на двора до барбекюто. Малките гости на воля могат да играят, необезпокоявани от родителите си.

Забележки към цените:

Летен сезон 15 лева на човек
Зимен сезон 20 лева на човек

Вилата може да се наеме цялостно за 150 лв на вечер или поотделно всяка стая.

Предлагани помещения:

Вилата разполага с две стаи с по 4 легла и една двойна стая с две единични легла. Стаите са със самостоятелен санитарен възел, парно, хладилник, TV, интернет. От терасите се наслаждавате на рилската гора. На разположение на гостите е кухня с трапезария, оборудвана с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на ястия. По заявка се предлага и изхранване. Вкусете от домашно приготвеното сладко, баница със сирене и праз / зелник / и други местни ястия. Вила Сокол работи целогодишно, като през зимата пътят винаги се почиства от снега.
За любителите на разходки, преходи и екскурзии възможностите са разнообразни. От края на селото започва добре маркирана еко пътека, която води до яз. Бели Искър. Възползвайте се и от други маршрути – к.к. Боровец, върховете Мальовица, Мусала, Грънчар, Седемте Рилски езера и др.

Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Летен сезон 1 Май 2013 - 30 Септември 2013
Цена на човек Цена на ден.
15.00 лв.
Зимен сезон 1 Октомври 2013 - 30 Април 2014
Цена на човек Цена на ден.
20.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
DVD Бебешка кошарка Интернет Камина Кафе машина Кухн. бокс Локално парно отопление Микровълнова фурна Минибар Посуда Самостоятелен сан. възел Сешоар Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Тостер Фризер Фритюрник Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Вила Сокол

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България