Капацитет: 20 + 0
Къща за гости "Слънчево" се намира в района на Природен парк "Русенски лом" - любимо място за орнитолози и ценители на природата, на 25 км източно от гр. Русе и на 1 км северно от международен път Е70 Русе - Варна. Река Бели Лом, която е приток на река Дунав, минава през малкото живописно селце Писанец. В близост до селото, с пряка видимост от къща за гости "Слънчево", се намира скалният колос "Мамула" - обявен за природна забележителност, девствената гора "Батаклията", раят на птиците "Бакаджика" и много пещери и навеси, обитавани от човека още от каменната епоха. Пред вас се разкрива невероятна природна красота - гората, отстъпваща място на варовикови скали с пещери и скални образувания, преминаващи в заоблени хълмове и пасища, познати като Голямото и Малкото старобългарски градища, а над махала Драката, където е разположена вилата, се вижда природната забележителност "Кралимаркова стъпка". На 2 км югозападно от селото се намира "Пробития камък" - скално образувание с интересна форма. Районът е известен с възможността за лов и риболов. Той е дом на много разнообразни и редки видове птици, включително черен щъркел, величествен орел и други. Пещерите са обител на прилепи, част от световното богатство на ЮНЕСКО. Мечки, вълци и диви прасета населяват гората. Невъзможно е да се опише красотата на това място, то трябва да бъде видяно, за да се оцени.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Вила Слънчево е подходяща за вашата ваканция, уикенд или семеен празник през цялата година. Къщата за гости е едноетажна и разполага с 10 двойни стаи за настаняване, като всеки две от тях са организирани с общ вход и санитарен възел. На разположение са зала за хранене с капацитет 30 души, напълно оборудвана кухня, сателитна телевизия, DVD. Вилата има лятна градина с панорамна гледка, барбекю, спортна площадка и свободен паркинг в района на двора. За забавления и добро настроение, вилата предлага: стрелба в мишена с въздушна пушка, спортна площадка за волейбол, баскетбол, футбол на малки вратички, тенис на маса, игри с топки, федербал, люлки и много други занимания, планински велосипеди под наем. Организиране на пикници в живописни местности. Любителите на разходките с кола могат да посетят в непосредствена близост: гр. Русе - културен, исторически и винен тур, Басарбовски скален манастир,Ивановски скални църкви, Средновековен град Червен, пещерата Орлова чука, гр. Разград - исторически тур, вело алея, Тракийски гробници Свещари и Демир Баба теке, гр. Шумен - исторически тур, Мадарски конник, Природен резерват Сребърна, Винарна „Райнов и синове” – с. Нисово и участват в професионални дегустации на вина. Районът наоколо предлага за посетителите на вила Слънчево възможност за спортен и любителски риболов, мото писта, бънджи скокове, пешеходен туризъм, скално катерене, орнитоложки наблюдения на уникални, защитени видове.

Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Целогодишно 1 Януари 2013 - 31 Декември 2013
Цена на човек Цена на ден.
20.00 лв.
Цена на човек Цена на ден при повече от 10 души.
15.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
DVD Готварска печка Дъска за гладене Кафе машина Кухн. бокс Локално парно отопление Микровълнова фурна Музикална уредба Посуда ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Телефон Тераса Термокана Тостер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Вила Слънчево

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България