Капацитет: 12 + 0
Ако търсите спокойствие, тишина и искате да избягате от ежедневието и да прекарате незабравими моменти, вила "Мочуре" е точното място. Вилата се намира в живописната местност "Курбанище" в покрайнините на село Мочура. От тази местност се разкрива чудесна гледка към околните села Горово и Поляна, към язовира в местността "Чифлика", към върховете на Перелишкия рид и Кулата на връх Снежанка.


Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Вилата разполага с механа с капацитет 16 човека. На втория етаж са разположени 3 стаи с общ санитарен възел. Стаите са с по две единични и две двойни легла. Отоплението в зимните месеци е с локално парно и камина. В прилежащия водоем може да уловите прясна пъстърва, която да приготвите сами. Гостите на вилата могат да ползват: сапуни, кърпи за баня ,шампоани, посуда, кафе-машина и всичко друго необходимо за приятния ви престой. По желание могат да се приготвят вкусни традиционни родопски ястия. Забележителности: границата на република България с република Гърция, бивша гранична застава, телено заграждение (кльон), гранична вишка (военна наблюдателница), връх "Циганско градище", древно тракийско светилище "Малкото ченгене" и Съдилището.
                       
                    
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Зимен сезон 1 Ноември 2013 - 30 Април 2014
Цялата къща Цена на ден.
150.00 лв.
Нова година 30 Декември 2013 - 2 Януари 2014
Цялата къща Цена на ден. Минимален престой 3 нощувки.
220.00 лв.
Летен сезон 1 Май 2014 - 31 Октомври 2014
0.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Камина Кафе машина Къща без хазяи Локално парно отопление Музикална уредба Посуда ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Вила Мочуре

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България