Капацитет: 8 + 0
Възрожденската къща се намира на 400 метра от центъра на град  Елена, в близост до известния музеен комплекс "Даскалоливницата", парк "Калето", градския басейн и всички други удобства на града. Къщата може да се отдава под наем както цялата, така и отделни помещения от нея.

Забележки към цените:

Цени: Летен сезон - 15 лева на човек на вечер или 120 лв. за цялата къща, зимен сезон – 20 лв. на човек на вечер или 160 лв. за цялата къща. 

Предлагани помещения:

Във Възрожденската къща Ви очакват спокойствие и уют. Къщата е много интересна, с нестандартни решения. Разполага с четири стаи – три спални и една стая с две единични легла, салон, каменно стълбище, което води до механата, санитарен възел и барбекю. Стаите са обзаведени с троянска мебел. Във всяка от тях има телевизор и кабелна телевизия. Цялата къща се отоплява с локално парно. Въпреки създадените удобства собствениците са се постарали в голяма степен да запазят автентичността на къщата. Така тя е уникална и предоставя наистина рядката възможност да усетите духа на отдавна отминали времена.
Дворът на къщата не е голям, но е чудно красив с многоцветните си лехи от български цветя, с каменните пътечки и дувари. Всичко това внася хармония в душата ви и сякаш за пръв път от толкова време се чувствате наистина смирени. Отпред приятно бълбука малък фонтан, а на полянката домакините са осигурили кът за отдих на открито: люлка, маси и столове.
Ако ви е омръзнало храненето по заведения и ли сте вещ кулинар, в механата има оборудван кухненски блок. На разположение на гостите са – готварска печка, хладилник, мивка, шкафове, кухненски съдове, прибори и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна.
В двора на къщата е градинското барбекю с беседка, издържано в същия битов стил. През горещите летни дни тук можете да се насладите на прохладните и романтични нощи в Балкана, да приготвите специалитети на жар и да прекарате незабравими часове във весела компания и приятна обстановка. Всичко е направено така, че наистина да забравите ежедневието и да се почувствате добре.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Летен сезон 1 Май 2013 - 30 Септември 2013
Цена на човек Цена на ден.
15.00 лв.
Цялата къща Цена на ден.
120.00 лв.
Зимен сезон 1 Октомври 2013 - 30 Април 2013
Цена на човек Цена на ден.
20.00 лв.
Цялата къща Цена на ден.
160.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Дъска за гладене Камина Кафе машина Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Пералня Посуда ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Възрожденската къща

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България