Капацитет: 12 + 0
Комфортна къща за гости само на минути от Боровец и множество забавления в околността.
За доброто настроение на гостите се предлагат и много развлечения и атракции, някои от които са съобразени със сезона.
- Моторни шейни под наем. Гостите се превозват от къщата до Боровец и обратно с джипове на фирмата, която отдава шейни под наем. Цената на шейна за двама е 140 лева.
- Конна езда с водач, която е подходяща за всички сезони.
- Разходка до грънчарска работилница в Самоков, където туристите могат да видят автентичния процес на производство на грънци.
- Разходка по 7 километрова екопътека по река Бели Искър. По време на разходката гостите минават през 8 големи и 5 по-малки моста, които предлагат уникална гледка. Навсякъде по екопътеката са разположени информационни табели, които дават ценна информация на туристите.
- На 1 километър от къщата започва „Централен рилски резерват”. Това е най-големият резерват в България и там могат да се видят много застрашени животински и растителни видове.
- На Нова година и на други големи празници се предлагат допълнителни атракции за гостите като: маскиране, забавни игри, подаръци за децата, баница с късмети и др.
- Улицата пред къщата зимно време се превръща в пързалка и там децата могат да се забавляват през целия ден. Имаме на разположение шейни, които могат да се ползват за тази цел.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Къщата предлага няколко стаи, като всяка стая има собствен санитарен възел и телевизор. Отделно къщата разполага със собствена напълно обзаведена кухня и с общо помещение, което събира до 18 човека, и където се сервира храната на гостите. В общото помещение има камина, която носи уют и топлина през зимните месеци. Кухнята може да се ползва самостоятелно от гостите. Ако не ви се готви, можете да се доверите на собственичката, която ще ви изненада приятно с редица местни специалитети. Като опция се предлага стара селска трапеза, на която храната се сервира на земята в големи съдове и всеки може да се храни директно на пода. За доброто настроение на гостите може да се погрижи мъжката фолклорна група, която изпълнява автентични народни песни и е спечелила редица международни награди. На двора има изградено барбекю.
Максимален капацитет - 12 души.

Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Летен сезон 1 Май 2013 - 30 Септември 2013
Цена на човек Цена на ден.
20.00 лв.
Зимен сезон 1 Октомври 2013 - 30 Април 2014
Цена на човек Цена на ден.
25.00 лв.
8-ми декември 7 Декември 2013 - 9 Декември 2013
Цена на човек Цена на ден.
30.00 лв.
Коледа 23 Декември 2013 - 27 Декември 2013
Цена на човек Цена на ден.
45.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Интернет Интернет Камина Кафе машина Локално парно отопление Микровълнова фурна Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Телефон Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Юндовата къща

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България