Капацитет: 54 + 16
Комплексът се намира на 15 км югазападно от Троян в центъра на курорт Чифлик, в подножието на старопланинския връх "Козя стена", по най-горното поречие на р.Бели Осъм сред гъсти гори и живописен ландшафт с алпийски характер.
В комплекса има топъл басейн с олимпийски размери, който се пълни с минерална вода извираща с температура 52 °С. Районът на с.Чифлик е подходящ за лов, риболов, конна езда. В близост се намират известните Троянски и Зелениковски манастири, както и историческия Троянски проход.

Забележки към цените:

В цената е включено ползване на външен минерален басейн, фитнес, паркинг, безжичен интернет, курортна такса и туристическа застраховка.

Предлагани помещения:

Комплексът се състои от 6 ВИП апартамента, 19 двойни стаи  и 2 стандартни апартамента.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Целогодишно (без закуска) 1 Януари 2013 - 20 Декември 2013
Двойна стая Цена за помещение. В цената е включено ползване на външен минерален басейн, фитнес, паркинг, безжичен интернет, курортна такса и туристическа застраховка.
60.00 лв.
Апартамент Цена за двама. В цената е включено ползване на външен минерален басейн, фитнес, паркинг, безжичен интернет, курортна такса и туристическа застраховка.
100.00 лв.
Апартамент Цена за двама + 2 деца. В цената е включено ползване на външен минерален басейн, фитнес, паркинг, безжичен интернет, курортна такса и туристическа застраховка.
120.00 лв.
ВИП Апартамент Цена за двама. В цената е включено ползване на външен минерален басейн, фитнес, паркинг, безжичен интернет, курортна такса и туристическа застраховка.
120.00 лв.
ВИП Апартамент Цена за двама + 2 деца. В цената е включено ползване на външен минерален басейн, фитнес, паркинг, безжичен интернет, курортна такса и туристическа застраховка.
140.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Джакузи Дъска за гладене Локално парно отопление Самостоятелен сан. възел Сауна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Комплекс Чифлика

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България