Капацитет: 12 + 2
Къща за гости "Звездица"  е отлично място за отдих, обзаведено в родопски стил. Намира се в центъра на селото. С великолепен панорамен изглед към “Агушевия конак”. Къщата предлага на своите годти TV, телефон, интернет, местни традиционни ястия и специалитети с продукти собствено производство.
Ние ще Ви предложим само това, от което имате нужда. В днешно време е много трудно да се намери добро съотношение между качество и цена, както и да се предоставят добри туристически услуги. Ние - стопаните на родопската къща "Звездица" в село Могилица сме убедени, че сме успели да постигнем всичко това. Уютни стаи, топло посрещане и вкусни гозби. Какво повече му трябва на човек?

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Къщата разполага с: 4 стаи с 2 легла, 2 апартамента с родопски таван, механа за гости на къщата с камина, пещ, родопски чанове - 25 места.
Отсядайки при нас вие ще имате възможността да се възползвате от нашите допълнителни услуги и атракции: разходка с УАЗ, разходка с ендуро мотор, яздене на коне, велосипеди под наем, фото сафари, родопско чеверме, ски влек, туристически излети и маршрути с планински водачи, пикник на тикла, фолклорни атракции, занаятчийски произведения, алпийски тролей, еко пъстърва, посещение на пещери и още много други.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Летен сезон 1 Май 2013 - 30 Септември 2013
Цена на човек Цена на ден.
15.00 лв.
Зимен сезон 1 Октомври 2013 - 30 Април 2014
Цена на човек Цена на ден.
18.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Интернет ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Телефон
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости Звездица

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България