Капацитет: 6 + 3
Село Златия е разположено на 15 км от Добрич в една красива и неравна местност, нетипична за равна Добруджа. Първите писмени докозателства за съществуването на селото датират от 1673 година, когато е носело името Кара Мурад. Една от легендите разказва, че името му е било променено на Златия, заради многото злато, останало от турците, когато са напускали местността. Друга история разказва, че селото е приело името на първия заселил се градинар, който се е казвал Злати. От тогава и до днес, в района се развива зеленчукопроизводството. И днес човек може да опита от градините вкусни зеленчуци, отгледани от златийски производители.

За да бъде приятен престоят на село, построихме къща за гости При баба, която да предостави всички удобства на ежедневието и същевременно да даде възможност на гостите да се насладят на чистия селски въздух, тишината, нарушавана от песента на птичките и жуженето на пчелите, красивите гледки на златийската панорама. Ако посетите къщата през юни, ще можете да опитате вкусните черници или да си направите чай от липа, която сами сте набрали.


Къщата за гости При Баба е мястото за бягство от шума и динамиката на големите градове. Няма нищо по-хубаво да се събуждаш сутрин и да не бързаш за никъде.


Очакваме Ви!

Забележки към цените:

Къща за гости При Баба се отдава цялата!

Отдаване само на стаи под наем е практически невъзможно!

В цените по-долу ще видите три варианта - първият е цена за делнични дни /от понеделник до четвъртък/, вторият е за почивни дни /от петък до неделя/, а в третият са посочени цени за наемане на къщата по време на национални празници, независимо от деня от седмицата!


УСЛОВИЯ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането може да бъде извършено по банков път и в брой! Плащането е авансово и пълното плащане трябва да бъде извършено най-късно 3 /три/ дни преди датата на резервацията!


Плащане по банков път:
Получател: АБВ ТУРС ООД

Банкова сметка: BG05RZBB 9155 10 03 90 56 53 

Райфайзен Банк България ЕАД


За плащане в брой се свържете с нас чрез посочените в раздел контакти телефони!

Предлагани помещения:

Къщата за гости разполага с три спални, дневна с изцяло оборудвана кухня, две бани, камина за студените вечери, телевизор, безжичен интернет и басейн. По принцип на чист въздух, човек се наспива бързо и става рано, така че сутринта ще може да се насладите на чаша ароматно кафе и на красивата гледка, която се открива към далечната гора.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Почивни дни 1 Януари 2019 - 31 Декември 2019
Вила с 3 спални Почивните дни обхващат петък, събота и неделя
160.00 лв.
Национални празници 1 Януари 2019 - 31 Декември 2019
Вила с 3 спални Всички национални празници, независимо от деня в седмицата!
180.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Дъска за гладене Интернет Камина Кафе машина Къща без хазяи Локално парно отопление Музикална уредба Посуда Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Фризер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости При Баба

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България