Капацитет: 10 + 2

Къща Хепи Лайф, Гурково-село Пчелиново, разполага с леглова база от 12 места.

Ресторант и къща за гости - намира се в с. Пчелиново, община Гурково, област Стара Загора на новоремонтирания проход на републиката - хайнбоаз. Имота е разположен на главен международен път II-55(Свиленград- Русе), на 10 км от гр. Гурково, 20км от Вонеща вода и на 5 км от туристическо селище Лява река.

На разположение са ресторант, паркинг, барбекю, лятна тераса - уют, спокойствие и комфорт необходими за приятният Ви престой.

През територията на общината преминава река Тунджа, а в южния ѝ край се намира язовир Жребчево. Село Пчелиново се намира в планински район. Разположено е по протежението на "Прохода на републиката". Тук се намират две пещери: Ождрян (дължина 47 м.; денивелация 17 м) и Ботура (дължина56 м; денивелация 5 м). И днес в с. Пчелиново може да се посети уникалния дом-паметник на бригадирското движение, символ на героизма и саможертвата на хиляди младежи и девойки, строители на Хаин боаз.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

барбекю,
лятна тераса
ресторант

Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Къща за гости Хепи Лайф

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Бебешка кошарка Готварска печка Камина Кафе машина Кухн. бокс Локално парно отопление Лятна кухня Микровълнова фурна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости Хепи Лайф

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България