Капацитет: 12 + 1
Закътано в пазвите на Балкана в Старозагорския регион, се намира село Лява река. Селцето ще ви омагьоса с природните си красоти и биологично разнообразие.
Къща за гости Белица представлява част от колорита на селцето, обособило се като чудесна дестинация за еко и селски туризъм.
Разклонението за селото се намира в самия проход Хаинбоаз. Указателната табела за отклонението се намира в село Пчелиново. Пътя от Пчелиново до Лява река е добър и асфалтиран. Разстоянието е около 3 км. Самото село е разположено по течението на река. Идващата от планината река - Лява река, е дала името на селото. Закътано е в изключително живописна местност и е обградено от север и от юг с планински склонове, покрити с широколистна и иглолистна растителност. В околните планини има дивеч - диви свине, сърни и елени, чакали и кафява мечка.

Забележки към цените:

при повече нощувки договаряне

Предлагани помещения:

Вилата разполага с една тройна, една четворна стая и една стая с пет легла, всичките със самостоятелен санитарен възел.
Общо къщата има на разположение 12 легла. Модерно оборудвана кухня и трапезария са на разположение на нашите гости, както и верaнда с барбекю на открито.
Къщата разполага със следните удобства: барбекю на открито, летен бар край басейна. Гостите имат на разположение пълно кухненско оборудване в специално обособени модерни и удобни кухненски помещения. В случай, че не желаете да готвите, в селото има и чудесен ресторант с превъзходна българска кухня .В селото също така има работещи магазини, от където можете да се снабдите с необходими продукти. Има изградено локално парно, което гарантира Вашия уют и топлина през зимата.
При желание на клиента можем да предложим закуска, обяд или вечеря или специално меню за Ваш празник. На няколко километра от вилата се намира язовир Жребчево. От с. Лява река започва екопътеката „ Лява река – Предела ” с дължина 15 км. Продължителност на маршрута - 8 часа. Екопътеката прави връзка с международния маршрут туристическа пътека „Ком – Предела - Емине”.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

зимен сезон 30 Ноември -0001 - 30 Ноември -0001
Цялата къща Цена при една нощувка.
170.00 лв.
Цялата къща Цена на ден при 2 нощувки.
150.00 лв.
летен сезон 30 Ноември -0001 - 30 Ноември -0001
Цялата къща цена за 1 нощужка
150.00 лв.
Цялата къща цена на ден при 2 нощужки
135.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Дъска за гладене Камина Кафе машина Локално парно отопление Микровълнова фурна Пералня Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Телефон Тераса Термокана Тостер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости Белица

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България