Капацитет: 12 + 0

Тук ще откриете така търсеното спокойствие, далеч от шумното ежедневие, в полите на Стара Планина. Къща за гости "Феникс" има на разположение за своите гости 4 тройни стаи, всяка с 1 единично и 1 двойно легло. Всяка стая разполага със собствена баня и тоалетна. Вие и вашите приятели, може да отпразнувате своите поводи в механата към къщата, която има напълно оборудвана кухня на Ваше разположение. Към механата има също така и пещ на дърва, както и барбекю на дървени въглища.

Подарете си 4 дни на релакс в прохладния балкан.

Заповядайте в къща за гости "Феникс" Лява река.

За любителите на историята препоръчваме посещение на Килифаревския манастир, който се намира на около 30 километра, както и посещение на старата столица на България Велико Търново. За страстните риболовци язовир Жребчево се намира само на около 15 километра от Къщата. В близост се намира музеят на магарето в гр. Гурково, където се провежда и ежегодното магарешко рали.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Четири тройни стаи, всяка със собствен санитарен възел. Напълно оборудвана механа с допълнително външно барбекю на дървени въглища и пещ на дърва в която може да приготвите едни от най-вкусните гозби.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за ФЕНИКС

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Камина Кухн. бокс Къща без хазяи Микровълнова фурна Музикална уредба Посуда Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Фризер Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от ФЕНИКС

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България