Капацитет: 35 + 5
Семеен екохотел "Варненци" се намира на входа на село Борово, на 1000 м надморска височина. Хотелът е открит през юни 2009 г., предлага всички удобства за приятен престой. Великолепно място е за провеждане на горски училища.    
   

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Хотелът разполага с двойни и тройни стаи със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и безжичен интернет. Приема гости целогодишно. Панорамната гледка е смайваща, в далечината се вижда море от планински ридове и върхове, сутрин често могат да се забележат диви животни.
Уютната обстановка в механата ще ви накара да забравите ежедневието и да се насладите на вкусните традиционни ястия. Гостоприемните стопани ще Ви сгреят с билков чай или подбрана ракия и с вкусни родопски специалитети. Семеен екохотел "Варненци" е подходящ за провеждане на кръщенета, семейни и фирменни тържества на достъпни цени. Хотелът разполага със сауна, парна баня и конферентна зала. Оттук може да наемете и планински бегачи.
Планинските пътеки мамят да поемете по тях. Всеки може да се включи в пешеходни турове из Средните Родопи. Разхождайки се из планината, можете да напълните кошницата си с вкусни манатарки, масловки, сърнели или пачи крак, както и да си наберете дъхав букет от билки и малини.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Целогодишно 1 Януари 2013 - 31 Декември 2013
Цена на човек Цена за човек със закуска.
25.00 лв.
Цена на човек Пакетна цена с включени 3 нощувки, 3 закуски и 3 вечери.
80.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Интернет Камина Кухн. бокс Самостоятелен сан. възел Сауна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Телефон Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Екохотел Варненци

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България