Капацитет: 8 + 0
Нова сграда, разположена на тихо място в гората, близо до плажа, обширен двор с барбекю и детски кът. Приятно съчетание между тишината и спокойствието на природата с уюта и удобствата на вилата.

Вътрешният интериор на стаите е изграден, като са изпълнени съвременните изисквания за комфорт, собствен санитарен възел, душ-кабина, климатик, непрекъсната кабелна ТV, WI-FI-интернет връзка и забележителна панорамна тераса. Уникалното, което ни различава от останалите, е че всяка наша стая разполага със собствен кухненски бокс.

Апартамента се състои от две самостоятелни стаи с огромна тераса и обурудван кухненски бокс.

Вилата разполага с бързоходна лодка. С нея винаги можете да си направите разходка в морето или да участвате в улова на морска риба.

Дворът е морава - потънала в зеленина и цветя. Можете да походите боси и да полеете тревата от дворната чешма, да запалите огън, да изживеете удоволствието на самостоятелното пържене на уловената от Вас риба. А после на сладки приказки с приятели и студена бира да я хапнете. Ако компанията е голяма и желаете, можем да Ви завъртим и чеверме на двора.

Вилата има изградено локално парно отопление и приема гости целогодишно. Намира се на 100м. от централната част и на 300м. от южния плаж. Домашни любимци не се допускат.Разполагаме с голям вътрешен безплатен паркинг.

Местоположение: Китен
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
 

Забележки към цените:

Цялата къща се отдава за 205 лв. на ден.

Предлагани помещения:

Цялата вила: 8 гости
Двойни стаи: 1
Студиа: 1
Апартаменти: 1
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Вила Горски кът

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Бебешка кошарка Дъска за гладене Интернет Климатик Кухн. бокс Локално парно отопление Лятна кухня Посуда Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Вила Горски кът

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България