Капацитет: 7 + 1
"Старият Ловеч" е малък семеен хотел, който предлага и удобствата на къща за гости – общо помещение - механа и напълно оборудвана кухня - също за ползване от гостите. Стаите се продават самостоятелно, но може и да се наеме цялата къща от максимум 10 човека. Удобна е за организиране на тържества.
Намира се в старата част на града, в архитектурно – историческия резерват "Вароша", в непосредствена близост до църквата "Успение Богородично", под средновековната крепост "Хисаря", близо до покрития мост, музея на Васил Левски, етнографския комплекс и градската художествена галерия, както и до административния център на град Ловеч. Къщата има почти 200 годишна история. Построена в началото на 19 век, тя носи всички характерни особености на ловешката възрожденска къща. По време на реставрацията, завършена през 2010 година, са използвани основно материалите на старите майстори - камък, дърво и ковано желязо. Всички мебели са от масивно дърво. Запазени са много оригинални детайли, а ловешки художници и майстори на художествените занаяти помогнаха къщата да придобие отново възрожденския си вид. Ловеч е удобен изходен пункт за екскурзии в Централен Балкан, както и до Деветашката пещера, Крушунските водопади, Троянския манастир, пещерата "Съева дупка", Плевенска Панорама и др.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

На първия етаж на разположение на гостите има механа с камина / за около 25 човека/, със собствен санитарен възел и кухня. На втория етаж е хотелската част, със стаи с едно, две и три легла, за максимум 10 човека. Всички стаи имат собствен санитарен възел, кабелна телевизия, климатик и интернет. Две от стаите са с тераси с изглед към града. На двора има барбекю.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Целогодишно 1 Януари 2013 - 31 Декември 2013
Единична стая Цена за цяло помещение.
40.00 лв.
Двойна стая Цена за цяло помещение.
50.00 лв.
Тройна стая Цена за цяло помещение.
70.00 лв.
Цялата къща Цена за цяла вила на ден.
200.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Дъска за гладене Интернет Камина Кафе машина Климатик Кухн. бокс Микровълнова фурна Посуда Самостоятелен сан. възел Сешоар Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Тостер Фризер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Старият Ловеч

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България