Капацитет: 7 + 0
Новопостроената двуетажна къща за гости се намира в Природен Парк "Русенски Лом" с. Кошов, община Иваново на 30 км от гр. Русе.  От тук може да предприемете Вашата разходка към Ивановските скални църкви, Басарбовския манастир, Орлова чука, Каранвърбовския манастир и средновековната крепост в Червен.


Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Къщата за гости разполага с три двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, телевизия и интернет. Уютно обзаведени с автентични старинни предмети, които още при пръв поглед правят впечатление. Излизайки от стаята си, може да се любувате на прекрасната гледка, която предлага селото: безбройни пещери и безкрайна гориста местност, дом на много птици, всяка пееща своя неповторима песен.
Механата създава уют, който предразполага за дълги и забавни вечери с приятели. Допълнение към това е камината, намираща се в тази стая. На разположение са големи и удобни маси. Кухнята е модерно и удобно обзаведена. Тук всеки може да покаже на какво е способен, като приготви най-вкусните ястия за своите скъпи хора. Ако желаете да демонстрирате уменията си на барбекю, това не е проблем. Отвън  се намира голямо автентично барбекю модернизарано по начин, който да отговаря на съвременните тенденции.
Къщата разполага с голям двор. Тук може да се потопите в басейна или да улавяте слънчевите лъчи от шезлонга, наслаждавайки се на чистия въздух, с напитка в ръка, слушайки румоленето на р. Русенски Лом. Реката се намира точно пред къщата. Именно тук може да се наслаждавате на Вашето хоби - риболова.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Зимен сезон 1 Октомври 2013 - 30 Април 2014
Цена на човек Цена на ден.
25.00 лв.
8-ми декември 6 Декември 2013 - 9 Декември 2013
Цялата къща Цена на ден. Минимален престой 2 нощувки.
220.00 лв.
Коледа и Нова година 23 Декември 2013 - 2 Януари 2014
Цялата къща Цена на ден. Минимален престой 2 нощувки.
220.00 лв.
Летен сезон 1 Май 2014 - 30 Септември 2014
Цена на човек Цена на ден.
20.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Камина Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Посуда ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Милковата къща

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България