Капацитет: 10 + 0
Къща за гости „ Тихият кът “ се намира в с. Раклиново в полите на Стара планина , разположено на 15 км. от гр. Карнобат и на 
50 км. от гр. Бургас , недалеч от летище Сарафово. Общия капацитет на легловата база е 10 места. Къщата разполага с локално парно и камина в зимната механа.За по голямо удобство разполагаме с красиво поддържан просторен двор с естествена зеленина,цветя и плодни дръвчета в който са разположени: веранда,лятна механа,кладенец,чеверме,пещ и външно барбекю.Освен това има сателитна телевизия , паркинг , интернет и WI-FI. С добра компания можете да прекарате приятни часове и в механата на къщата . Освен традиционните развлечения , тишината , чистия въздух и спокойствието което предлага района на 1км. от къщата се намира язовир . Близкият язовир е особено привлекателен за страстните рибари. Къщата за гости предлага : 
- 4 спални – 2 от които са с по 1 допълнително легло.Една от стаите разполага и с кошара за най- малките ни гости.
- Кухня оборудвана с всичко необходимо: хл.фризер , микровълнова , пералня , кафе машина , тостер , професионална готварска печка .
Уютът,приятната обстановка и стилния интериор съчетани с тишината и спокойствието предлагат пълноценен отдих сред красивата природа.

Казаното до тук кара гостите на къщата и на това балканско селце да се прехласват по него и да се връщат тук отново и отново.

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ НЕ СЕ ДОПУСКАТ !!

КЪЩАТА ЗА ГОСТИ Е С ФИКСИРАНА ЦЕНА:

ЛЕТЕН СЕЗОН- 200лв.   (01.05.- 30.09.)
ЗИМЕН СЕЗОН-250лв.   (01.10 - 30.04)
ОФИЦИАЛНИ ПРАЗНИЦИ-300лв.

Забележки към цените:

летен сезон200лв.        (01.05-30.09)

зимен сезон 250лв.      ( 01.10-30.04)

Официални празници 300лв.

Предлагани помещения:


Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

зимен 1 Октомври 2016 - 30 Април 2016
Цялата къща
250.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
DVD Бебешка кошарка Готварска печка Интернет Камина Кафе машина Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Микровълнова фурна Музикална уредба Пералня Посуда ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Фризер Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости ''Тихият кът''

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България