Капацитет: 17 + 0
Насладете се на спокойствието, тишината и уюта на копривщенския дом, които предлагат Хаджи Нейковите къщи в град Копривщица.

Всеки уикенд и делник Вие, Вашето семейство, приятели и близки може да спрете поне за малко времето и да отдъхнете сред ширината на зелената морава с черешовото топче; да се съберете с приятели край барбекюто; да усетите духа на старината и удобствата на модерното оборудване.

Къщите се намират в близост до центъра на възрожденския град. Имотът, който предлагаме представлява две масивни жилищни сгради в традиционен възрожденски стил – съчетание между камък и дърво. Първата се състои от всекидневна, две спални със санитарен възел, кабинет и механа. Втората разполага с четири студия със самостоятелни санитарни възли. Общ брой леглова база – 17 броя.

Гостите на Хаджи Нейковите Къщи в Копривщица могат да наемат отделна стая или студио, или двете къщи едновременно. Цената за наемане на стая е 50 лв на вечер, на студио - 60 лв, за наемане на двете къщи - 400 лв. По предварителна заявка домакините могат да приготвят ястия от местната и традиционната българска кухня, като цената се договаря допълнително.

Дворът е обширен, обграден с високи копривщенски дувари и масивна порта, с външно барбекю, а панорамата разкрива чудесна гледка към цяла Копривщица.

Нека в забързаното ни ежедневие да съпреживеем досега с природата, да се докоснем до романтиката на отминали години, да се потопим в уникалната атмосфера на този удивителен град!

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

двойни и тройни стаи
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Хаджи Нейкови къщи

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Интернет Камина Кухн. бокс Къща без хазяи Микровълнова фурна Минибар Посуда Самостоятелен сан. възел Сейф Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Хаджи Нейкови къщи

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България