Капацитет: 34 + 12
Комплексът от глинени къщи Под скалите  в СЕЛО ИЛИНДЕНЦИ разполага с шест къщички , всяка със своя уникална форма и вътрешна архитектура, от който произлизат и техните имена - Охлюв, Езерце, Детелина, Винарна, Панорама и Зимна градина.Всички къщи са изградени по автентична технология на старите майстори, като са използвани единствено екологични местни материали - камак, дърво и глина със слама.Стените са изградени от трамбована глина с дебелина от 50 до 65 см, прекрасна изолация, която спомага за подържането напостоянна влажност (около 50 %),Затова през лятото е прохладно а през зимата топло.Покривите са с каменни тикли.На ваше разположение е и покрита барбекю зона за тридесет човека с глинена фурна за печене, скара на дървени въглища и зидана печка.Уникалното съчетание на климатични условия на региона с екологичния фактор на селището ще направят Вашия престой пълноценен и незабравим.

Забележки към цените:

При една нощувка 37лв на човек
При   две нощувки 36лв на човек
При   три нощувки 34лв на човек
При  пет нощувки  32лв на човекПредлагани помещения:

1.Къща Охлюв е толкова уютна, приятна и топла , че гостите ни вече са я определили като една от най романтичните къщи в селището!Къща Охлюва е едноетажна и много просторна отвътре.Оборудвана е с кухненски бокс и камина.Разполага със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и WI-FI.От обширната верандасе открива чудна гледка към село Илинденци.Максималния капацитет 2+2 МЕСТА.

2.Къща Езерце разполага с две спални и разтегателен диван.Къщата е на два етажа с една спалня и дневна  с кухненски бокс на първи етаж и една спалня на втория етаж.Разполага още със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и WI-FI.От верандата се открива чудесна гледка към селото и планината.Максималния капацитет е 4+2 МЕСТА.

3.Къща Детелина е на два етажа, разполага с три самостоятелни помещения и дневна с кухненски бокс.Разполага още със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и WI-FI.Kъм къщата има изградена обширна веранда с уникален изглед към планината и селото.Максималния капацитет е 6+2 МЕСТА.

4.Къща Винарна е на два етажа с три спални и дневна с кухненски бокс и камина.Има два санитарни възела.В хола има и дървен одър  с възможност за спане.Кам къщата има изградена обширна веранда с уникален изглед към планината.На втория етаж има и дървен чардак с уникална гледка към планината и поречието на Струма.Максималния капацитет е 6+1 МЕСТА.

5.Къща Панорама е на един етаж с две самостоятелни спални и просторен хол с кухненски бокс с камина.В хола има и разтегателен диван.Има собствен санитарен възел и веранда с най хубав изглед към селото.Максималния капацитет е 4+2 МЕСТА.
6.Къща Зимна градина - най просторната къща с две самостоятелни спални, преходна стая и просторен хол с кухненски бокс и камина.Разполага още със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и WI-FI.Има просторна веранда с прекрасна гледка.Максималния капацитет е 6+3 МЕСТА.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

ЗИМЕН 1 Октомври 2018 - 30 Ноември -0001
Цена на човек
37.00 лв.
Двойна стая
75.00 лв.
Допълнително легло
20.00 лв.
Единична стая
50.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Дъска за гладене Интернет Камина Кафе машина Климатик Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Микровълнова фурна Музикална уредба Пералня Посуда Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Тостер Фризер Фритюрник Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Глинени еко къщи Под скалите

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България