Капацитет: 7 + 0
Карашка е автентична българска къща скътана в малко планинско селце предлагаща невероятна гледка към Стара Планина. Къщата е на самообслужване и е напълно оборудвана. Намира се в централна България на 12км. от гр.Априлци. Построена през 1921 година Карашка е една от най-внимателно реставрираните стари къщи в региона. Използвани са само естествени материали като камък, глина и дърво. Покривите покрити с каменни плочи все още пазят духа на сградите от 19-ти век.

Къщата е подходяща изходна точка за тези които смятат да посетят “ Национален Парк Централен Балкан“ и да опознават околностите, но не само това! Мястото е също така идеално за хора търсещи уединение и отдих. Много подходящо за семейни ваканции, перфектно за разходки в планината и опознаване на местните забележителности с които домакините с удоволствие ще ви запознаят!

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Разпределението на къщата и плевнята позволяват удобно да се настанят до 7 човека. Разполага с 4 спални, 2 бани и 2 кухни.  Има и прекрасен двор с възможност за палене на огън на открито.

• 390 лева на нощ (минимален престой 2 нощувки) 
• 330 лева на нощ (престой от 3 до 6 нощувки) 
• 300 лева на нощ (престой от 7 или повече нощувки)

Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Автентична къща Карашка

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Бебешка кошарка Готварска печка Дъска за гладене Интернет Камина Кафе машина Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Минибар Музикална уредба Пералня Посуда Самостоятелен сан. възел Сешоар Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Автентична къща Карашка

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България