Капацитет: 28 + 4
Семеен хотел "Свети Константин" се намира само на 7 км от гр. Кърджали, в новоизграждащото се вилно селище Главатарци на първа линия на брега на живописния язовир Кърджали в Източните Родопи. Хотел Свети Константин разполага с 28 места и предлага на своите гости двойни, тройни стаи и апартамент с джакузи. Район Кърджали представлява уникална смес от исторически паметници от най-дълбока древност до наши дни като Перперикон, Татул и други, също невероятни природни феномени като пещера "Утробата", "Скалните ниши",Кърджалийските пирамиди, познати още като "Каменната Сватба" и др. В района има голямо разнообразие от трудно проходими планински масиви и огромни водни басейни.  От географска гледна точка район Кърджали е един от най-благоприятните райони, климатът е преходно-средиземноморски, мек и влажен с най-много слънчеви дни през годината. Неслучайно през  70те - 80те год. са искали да го  кръстят Слънчев град. По права линия се намира на 80 км от Средиземно море. На около 40км от гр. Кърджали се намира новият граничен пункт между България и Гърция Златоград -Термес (Ксанти). Село Главатарци е с добра инфраструктура и предлага чист въздух, тишина и спокойствие сред зеленина и невероятно красива и мащабна гледка към язовир Кърджали. В същото време има бърз и лесен достъп до всяка една точка на гр.Кърджали и околните забележителности. Това ви предоставя невероятна възможност за културно – исторически туризъм и преминаване по разнообразни туристически маршрути. В непосредствена близост до хотела се намира стопанство за есетрови риби, с най-голямата квота за износ на черен хайвер за източна Европа. Всичко това ви гарантира максимален комфорт и домашен уют за една невероятна почивка при нас.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Новооткритият хотел "Свети Константин" е на 3 етажа с капацитет за настаняване от 28 места. Разположени в общо 11 стаи, от които 6 двойни, 4 тройни и 1 апартамент с джакузи. Просторните и уютни стаи са шумоизолирани и оборудвани с телевизор със сателитна телевизия, безжичен интернет, климатична инсталация, бюро, нощни шкафчета, пожарен датчик и самостоятелен санитарен възел със стилно обзаведени бани. Стаите са с панорамни тераси с невероятна гледка към язовир Кърджали. През студените зимни месеци хотелът се отоплява с помощта на локално парно. Хотелът предлага вестници и списания в стаите или на закуска, събуждане, пране, румсървиз, сейф, възможност за домашни любимци.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Целогодишно 1 Януари 2013 - 31 Декември 2018
Двойна стая Цената е с включена закуска.
60.00 лв.
Тройна стая Цената е с включена закуска.
90.00 лв.
Апартамент Цената е с включена закуска.
130.00 лв.
Двойна стая Цена на ден с включени закуска и вечеря.
100.00 лв.
Тройна стая Цена на ден с включени закуска и вечеря.
150.00 лв.
Апартамент Цена на ден с включени закуска и вечеря.
210.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Бебешка кошарка Бебешко столче за хранене Интернет Камина Климатик Локално парно отопление Рум сервиз Самостоятелен сан. възел Сешоар ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Семеен хотел Свети Константин

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България