Капацитет: 30 + 0

На двадесет и два километра западно от град Елена, по протежението на Стара планина, между две малки рекички - Божечка и Веселина се намира село Дрента.
Разположено е по северните старопланински склонове, така че въпреки малкото си на брой къщи заема голямо пространство.
Селото е привлекателно с хубавия чист и всякога свеж балкански въздух, бистрата и студена вода, клокочеща игриво из гористото усое, дебелите сенки, които дават добра отмора на пътника, просторните поляни, оградени отвсякъде с вековни буки, разстлани така, че приличат на изкусно изтъкан персийски килим със своите чудновати билки и горски цветя. Казаното до тук кара гостите от града, които не са виждали прелестите на това балканско селце да се прехласнат по него и да се връщат тук отново и отново.
Именно на това място, в дебрите на Стара планина е разположеa къща  „Балкански рай”. А любезните й домакини са се постарали да създадат вашия рай в Еленския балкан.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

“Балкански рай" се намира в Еленския балкан. Капацитетът му е 30 легла, всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, на разположение на гостите е напълно оборудвана кухня с кухненска посуда, обширна трапезария, огромен и просторен двор, басейн, детски кът и тенис на маса.ДЖАКУЗИ!!!
Стаите са  5-двойни
2 - четворни 
4-тройни 

Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Къща за гости Балкански рай

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
DVD Готварска печка Камина Кафе машина Кухн. бокс Локално парно отопление Микровълнова фурна Музикална уредба Посуда Самостоятелен сан. възел Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Телефон Тераса Фризер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости Балкански рай

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България