Търсачка
Избери регион:
Избери населено място:

Вид почивка:
Ценова категория:
Капацитет:
Търсите вила или къща за гости за човека.

Търси вили... Изчисти
Вътрешни удобства
Външни удобства
Развлечения и забавления

Информация за к.к.Боровец

Прочетете повече за к.к.Боровец и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от к.к.Боровец Боровец (известен до средата на 20 век като Чамкория) е най-старият планински курорт в България .Разположен е на 1300 м надморска височина върху северните склонове на Рила планина, в самото подножие на връх Мусала. Той е лесно достъпен от цялата страна и е само на 70 км от София и на 120 км от Пловдив.
Поразяващи зимни пейзажи, слънце и разбира се, разнообразие от ски писти – 24 на брой с обща дължина 58 км. Пистите са с различна трудност и натовареност като са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали и експерти.
Боровец е два пъти домакин на състезания за Световната купа в алпийски стил. След края на деня курортът продължава да е оживен благодарение на създадените условия за нощно каране и многобройните уютни таверни и барове.
Бъдете готови за зимни емоции и една незабравима ваканция в Рила. Курортът е подготвил и поредица от уникални приключения, които ще зарадват всички свои посетители и ще накарат кръвта им да закипи, въпреки студените температури.


Упътване до к.к.Боровец
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до к.к.Боровец
Снимки от к.к.Боровец
Снимка 1 от к.к.Боровец Снимка 2 от к.к.Боровец Снимка 3 от к.к.Боровец Снимка 4 от к.к.Боровец Снимка 5 от к.к.Боровец Снимка 6 от к.к.Боровец Снимка 7 от к.к.Боровец

Предложения за настаняване в к.к.Боровец
Разгледайте нашите най-често посещавани вили и къщи за гости в к.к.Боровец.
Други предложения? Маунтайн Вию - Ексклузивна оферта VIP Оферта