Капацитет: 5 + 0
Вила Ломар се намира на 4 км от гр. Калофер в живописната местност „Бяла река”, която попада на територията на Национален парк „Централен Балкан” Разположена е в подножието на връх „Ботев”. Заобиколена от прохладни вековни гори, слънчеви поляни и бистрите води на Бяла река. На 50 м от вилата се намира реката и прочутият с лековитата си вода параклис „Св. Пантелеймон”. Месттността е невероятно красива, затова тук са изградени Еко пътека „Бяла река”, Мъжки манастир „Св. Богородично”, Малък манастир, бивак „Бяла река”. Екопътеката е едно от най-красивите места, които предлага планината. Изградени са 8 дървени мостчета над водните каскади, които образува реката. Обезопасена е с парапети и стълбички, вградени в скалите. Самото преминаване по маршрута ще достави удоволствие на хората, обичащи силните усещания. Тук се намира най-голямото разнообразие на флора и фауна в България. Мъжки манастир Св.Богородично - двукратно разрушаван от турските набези и възстановен през 1881г. Ако решите да направите разходка по едно от стръмните била на планината, ще достигнете до сгушен на върха Малък манастир. От това място ще се разкрие уникална гледка към вр.”Ботев” и към цялата местност. Ще се насладите на величествения Балкан, който ще ви зареди с енергия и прекрасни впечатления, които ще останат за дълго с вас.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Вилата разполага с две двойни стаи, кухненски бокс и баня. Първата стая е обзаведена с две легла, едното от които е двойно, телевизор с цифрова ТВ, маса, нощно шкафче, скрин, камина на дърва, хавлии. Към стаята е и кухненският бокс, оборудван с домакинска посуда, хладилник, газов котлон, кафемашина, микровълнова. Втората стая е обзаведена с две единични легла, нощно шкафче, скрин, радиатор, хавлии. За вашите романтични вечери - лятна пристройка с камина, барбекю на дървени въглища, ел.скара, маса и пейки, готварска печка, хладилник, телевизор, просторна градина, подходяща за свободни игри. Снабдена е с детски басейн, градинска люлка, масичка и столове за следобедно кафе. Насладете се на една незабравима почивка, съчетана с невероятни изживявания сред красивата природа, чистия планински въздух, уникалните гледки и спокойствието, което е така необходимо за  вас и вашето семейство.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Сезонно 1 Март 2019 - 31 Октомври 2019
Цялата къща Цена за 1 нощувка.
120.00 лв.
Цялата къща Цена за 2 нощувки.
195.00 лв.
Цялата къща Цена за 3 нощувки.
285.00 лв.
Цялата къща Цена за 4 нощувки.
340.00 лв.
Цялата къща Цена за 5 нощувки.
400.00 лв.
Цялата къща Цена за 7 нощувки.
525.00 лв.

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Камина Кафе машина Кухн. бокс Къща без хазяи Лятна кухня Микровълнова фурна Посуда Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Фритюрник Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Вила Ломар

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България