Капацитет: 15 + 0
Ако пътувате през "Прохода на републиката" (Хаинбоаз) по посока Велико Търново, сред изплъзващата се гледка на многото замиращи балкански села с изоставени и полурушащи се къщи, ще забележите малка указателна табела, сочеща отбивка към село Лява река.
В пазвите на Балкана, закътано в живописна местност, селцето ще ви привлече с упоритостта на потомците да не позволят техният дом и градина да запустеят. Балканските села от векове са били люлка на традиционния български дух - това важи с особена сила за село Лява река и за онези, които са се заели да го опазят и доразвиват и в наши дни - с много усет за баланса между традиция и модерност и с много познания за бита, околната среда и особеностите на селския туризъм.
Природата на тази част от Балкана ще Ви омагьоса с чистата си, девствена красота и разнообразие на флора и фауна, ако за пръв път или рядко навлизате в нея. Ако пък сте неин страстен любител и почитател, ще се връщате и ще си тръгвате от тук щастливи и омиротворени. В този регион могат да се видят и уникални по своята красота пейзажи и природни феномени - пещерите "Мечата дупка", "Ружина дупка", "Ождрен", скалните образувания "Милева стена" и др. За привържениците на планинските походи и пешеходния туризъм, от тук тръгват многобройни туристически маршрути.
Луксът никога не е бил само модерна кола, бижута или маркови дрехи. Днес в света на всеобсебваща глобализация, шум и хаос, умните и заможни хора дават все повече пари за необикновени и автентични изживявания, а най-цененият лукс си остава спокойствието, което само малко селце сред природата може да даде. Подарете си няколко дни спокойствие сред уюта и гостоприемната атмосфера на къща за гости Приятели в село Лява река!

Забележки към цените:


5 тройни стай всяка със собствен санитарен възел и баня.

Цена за 1 нощувка при наемане на цялата вила

  • 4 стаи: 180 лв.
  • 5 стаи: 225 лв.

Цените не важат за коледни, новогодишни и национални празници.

Предлагани помещения:

На разположение на всички, избрали за своята пълноценна почивка вила Приятели, са: 5 тройни стаи , всяка със собствен санитарен възел, уютна всекидневна с камина за зимните вечери, пълно кухненско оборудване в специално обособен кухненския кът, безплатен паркинг. За онези, които все пак не искат да се откажат от удобствата на цивилизацията, осигуряваме: цифрова телевизия, стерео уредба, локално парно отопление и басейн с детски кът.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Камина Кухн. бокс Локално парно отопление Микровълнова фурна Музикална уредба Посуда Самостоятелен сан. възел ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Телефон Тераса Фризер Фурна Хладилник
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Къща за гости Приятели

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България