Капацитет: 9 + 0
Заповядайте в автентична стара българска къща на 129 години! Насладете се на прекрасната гледка и уникалния чист въздух! Това райско кътче се намира в сърцето на България, на 3 км от центъра на град Дряново, на18 км от Трявна, на 19 км от Габрово и на 24 км от Велико Търново. От тук вие лесно можете да стигнете до следните забележителности: Дряновски манастир, разстояние 5 км; Пещерата Бачо Киро, 6 км; Боженци - архитектурно-исторически резерват, 15 км; Етъра - архитектурно-етнографски музей на открито, 25 км; Соколски манастир, 30 км; Емен - българският гранд каньон, 20 км; Крепостта Царевец, 25 км и още много други. Теренът е подходящ за велосипедисти, в близост има еко-пътеки от 1-во и 2-ро ниво на трудност, риболовците са добре дошли в района, а на 9 км от къщата има голяма конна база. Всяка събота в гр. Дряново се организира истински селски пазар със сергии, на които може да се купят пресни зеленини, цветя, антики, бельо, кокошки, килими, домашни яйца и още какво ли не.

Забележки към цените:


Предлагани помещения:

Къщата е разположена на 2 етажа, като на приземния има голяма механа с огнище и малка печка с фурна. Тук може да се вечеря както вътре, така и вън, под чардака. На горния етаж най-ползваното помещение е чардакът с уникална гледка. На чардака може да се закусва, обядва и вечеря, да се четат книжки, да се придремва, да се гледа телевизия. От него се влиза в стаите - 5 на брой. В 4 от тях има по една спалня, а в едната и допълнително легло, или общо могат да нощуват 9 души. Петата е кухня с печка с фурна, тостер, електрическа кана за топлене на вода, хладилник и посуда. На горния и долния етаж има по 1 баня с душове и тоалетни. Отвън до къщата е изграден външен летен душ със слънчева вода. Дворът е 7 дка, засаден основно с ябълки, круши, орехи и сливи.  В горната баня има перална машина.
Покажи целия текст

Връзка и запитване

Цени и оферти


Няма актуални цени за Country House

Удобства и услуги:

Удобства - вътрешни
Готварска печка Интернет Къща без хазяи Лятна кухня Пералня Посуда Самостоятелен сан. възел Сешоар ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Термокана Тостер Фризер Фурна Хладилник Ютия
Удобства - външни Услуги Развлечения Методи за плащане

Снимки от Country House

Научете повече за България и намерете дестинация за следващо пътуване:

Красива България
Красива България
Красива България
Красива България
Красива България