Къща за гости Марина

Прекрасна селска къща с изглед към Мадарските скали.


Информация
Прекрасна селска къща с изглед към Мадарските скали, разполагаща с три самостоятелни стаи със собствен санитарен възел, една голяма стая с двойно легло и допълнителен диван, басейн с шезлонги, пещ и обособен кът за хранене в градината. В къщата има механа за 15 човека с камина. Гостите на къщата ползват механата напълно безплатно.Снимки

  • Къща за гости Марина - снимка 1
  • Къща за гости Марина - снимка 1
  • Къща за гости Марина - снимка 1
  • Къща за гости Марина - снимка 1
  • Къща за гости Марина - снимка 1
  • Къща за гости Марина - снимка 1

Удобства - вътрешни
Удобства - външни
Услуги
Развлечения
Готварска печка
Камина
Самостоятелен сан. възел
ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ
Тераса
Хладилник
Барбекю
Басейн
Градина
Градинска мебел
Механа
Паркоместа/Гараж
Приема домашни любимци
Възможност за спорт
Екопътеки
Исторически забележителности
Конна езда
Културни забележителности
Лов
Наем на велосипеди
Природни забележителности
Разходки с водач
Риболов


Предлагани помещения и забележки
Капацитет на Къща за гости Марина:
• Редовни легла: 8
• Допълнителни легла: 2

В непосредствена близост се намират Мадарският конник, старите столици Плиска и Преслав, Шуменската крепост, Томбул джамия и много други интересни туристически обекти. Тук ще намерите неповторима атмосфера, осигуряваща истинска почивка и ще откриете едно уникално кътче от нашата природа.
Удобствата, които къщата предлага са: барбекю, телевизор, кухня, кабелна тв, отопление, баня/тоалетна, тераса. Приемаме домашни любимци.
Цени за наем на Къща за гости Марина

Моля, имайте предвид, че Vili.bg не се ангажира с наличие на свободни места в която и да е от рекламираните на сайта къщи. Vili.bg е рекламна платформа, имаща за цел да популяризира присъстващите на страницата вили и къщи за гости, и не е страна в договорките на условията между собственик и клиент.

Не носим отговорност за грешно подадена информация, описание, цени, снимки и др. от страна на Къща за гости Марина. Крайните условия ще научите след осъществен контакт с Къща за гости Марина. След като изпратите заявката си, ние ще се погрижим тя да достигне до собственика на къщата. Вашата лична информация няма да бъде споделяна с трети лица! Данните ще бъдат използвани, за да ви бъде предоставена най-точната и подходяща за Вас оферта от страна на собствениците на Къща за гости Марина.

Изпрати запитване
VISA/VISA Electron Master Card Maestro AmEx платежен метод Офис на Vili.BG Банков превод